Algemene voorwaarden

Wild Poppies is geregistreerd bij de kamer van Koophandel te Amsterdam met nummer:68272227.

BTW-nummer: NL176769134B02
E-mail: yolande@wildpoppies.nl
Phone: + 31 (0) 6 100 74324

Wild Poppies kantoor
(Alleen op afspraak)

Turbinestraat 7

1014 AV Amsterdam

Artikel 1. | Algemeen

1.1 De Algemene Voorwaarden van Wild Poppies zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Wild Poppies. Wanneer u een artikel bestelt, ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als je vragen hebt over deze voorwaarden, neem dan contact op met Wild Poppies via info@wildpoppies.nl

Artikel 2. | Overeenkomst en Bestelling

2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. Wild Poppies verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is Wild Poppies de enige eigenaar van de producten.

2.2 Zodra je bestelling is verwerkt, ontvangt uw per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de factuur en de details van je bestelling.

2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en kunnen dus iets afwijken. Als een product niet aan u verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6), maar het kan niet een aanleiding vormen om een claim in te dienen.

Artikel 3. | Betaling en Betaalmethoden

3.1 Bij Wild Poppies kunt u kiezen uit drie beveiligde betaalmethoden: Ideal, Paypal en Creditcard.

3.2 Als Wild Poppies per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben we het recht om dat aan te passen. Ook als je dat artikel al hebt besteld.

3.3 Alle productprijzen op www.wildpoppies.nl zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

3.4 Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat Wild Poppies of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcardgegevens niet zichtbaar. Als je betaalt met Visa of Mastercard is er extra bescherming door speciale verificatiemethoden (Verified by Visa of Mastercard Secure Code).

Artikel 5. | Verzendkosten en levertijd

Nederland1-2 werkdagenBestellingen tot €100 euro€6,95
Bestellingen hoger dan €100Gratis bezorging

Artikel 4. | Levering

4.1 Wild Poppies heeft een leveringsmethoden:

  • Met PostNL.

4.2 Als je per ongeluk een verkeerd afleveradres hebt opgegeven, de verkeerde leveringsoptie hebt gekozen of niet thuis was toen PostNL het pakket kwam afleveren – en daarom extra kosten van toepassing zijn – brengt Wild Poppies deze extra kosten bij u in rekening.

4.3 Wild Poppies verzendt de bestelling zo snel mogelijk na betaling van de overeenkomst. Wild Poppies streeft er altijd naar dat je je bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koeriersdienst staakt) laten wij dat u onmiddellijk weten.

4.4 Tot en met het moment van levering draagt Wild Poppies de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.

4.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 5 genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. Wild Poppies zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

Artikel 5. | Zichttermijn

5.1 Wild Poppies streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij u aan de kwaliteit en het aantal producten binnen veertien werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mailbericht naar info@wildpoppies.nl. Dan sturen wij u een retouretiket.

Artikel 6. | Retourneren & Omruilen

6.1 We hopen natuurlijk dat je blij bent met je aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, veertien dagen de tijd om het product terug te sturen.

6.2 Het retourformulier moet altijd in de doos worden meegestuurd.

6.3 Er zijn twee manieren om het pakket naar ons terug te sturen.

  • U kunt het pakket samen met het retourformulier terugsturen naar:

Wild Poppies

Retour Webshop
Ceintuurbaan 238
1014 GE Amsterdam
Nederland

  • Of u kunt het pakket teruggeven op kantoor aan de Turbinestraat 7.

Wild Poppies

Turbinestraat 7
1014 AV Amsterdam
Nederland

6.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening.

6.5 Indien goederen versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.

6.6 Restitutie (inclusief verzendkosten) vindt plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.

6.7 ANNA+NINA kan de teruggaaf alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

Artikel 7. | Garantie

7.1 7.1 Na de zichttermijn van veertien dagen (artikel 5.1) geeft Wild Poppies twee maanden garantie op de kwaliteit van het product. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product, stuur dan een e-mail naar info@wildpoppies.nl.

7.2 Wild Poppies zal u een passend alternatief voorstellen, maar Wild Poppies besluit welke van de volgende opties wordt gekozen.

  • Reparatie
  • Vervanging
  • Restitutie

7.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.

7.4 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als u of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

Artikel 8. | Copyright

8.1 8.1 Alle foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door Wild Poppies zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Wild Poppiesvmogen foto’s en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

Artikel 9. | Geschillen

9.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.

9.2 Heeft u een opmerking of een tip? Stuur een e-mail naar info@wildpoppies.nl dan nemen wij contact met u op.

Je kunt onze Algemene Voorwaarden hier downloaden.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 16-10-2017.