Wild Poppies Amsterdam Peacock

Wild Poppies verpakt de kerstballen in een verhaal. You buy a story, not a product. Dat is de visie van Wild Poppies. De missie? Herinneringen en verhalen maken. Keer op keer.

Kerst is zoveel meer dan alleen heel veel eten en gezelligheid, Kerst is een beleving. Een beleving voor ieder individu met zijn of haar eigen verhaal en herinnering. Iedereen heeft en verdient met Kerst zijn eigen intense geluksmoment. En aan dat geluksmoment wil ik graag mee bouwen. Wild Poppies brengt iets wat mensen diep van binnen gelukkig maakt; de kerstbal en met de kerstbal liefde én dat ene geluksmoment. Die herinnering aan dat moment waar je was toen je de bal kocht, met wie je was en hoe je je toen voelde. Wild Poppies brengt een doosje geluk, ieder jaar dat je de bal weer van zolder haalt. Ieder jaar dat je Wild Poppies in de boom hangt. Ieder jaar als je er naar kijkt. Dat gevoel. Die herinnering. Dat geluksmoment. Daar is Wild Poppies voor.

Wat geef je iemand die alles al heeft? Iets persoonlijks. Niet iedereen heeft tijd om zelfs iets te maken, of uren door de Kalverstraat te sjokken. Met Wild Poppies geef je een cadeau dat persoonsgebonden is. En daardoor uniek, origineel en bijzonder. Een product met een verhaal erbij. Wild Poppies maakt Kerst weer persoonlijk. Durf toe te geven aan je gevoel. Durf toe te geven aan die kwaliteit in plaats van kwantiteit. Want wat is er nu leuker dan een potpourri aan ballen. Een verzameling aan verhalen. Een collectie aan verhalen, schitterende verhalen. Wild Poppies neemt je mee op reis vol inspiratie en verwondering, ieder jaar weer.

- - - -

Bewaren